Aankoopbegeleiding

Geplaatst op: 20-12-2012

Bent u van plan een espresso apparaat te kopen? Hieronder vindt u de stappen die u moet nemen en de punten waar u op moet letten om verstandig een apparaat te kopen.

Welke koffie drinkt u bepaald de keuze espresso machine?

Koffie apparaten beschikken tegenwoordig over de meest geavanceerde functionaliteiten. Bepalend voor de keuze die u maakt is de koffie soorten die u wilt kunnen maken. Geniet u van een Americano, Espresso en zo nu en dan van een frisse cappuccino. Misschien houdt u niet van sterke koffie en kunt u eerder genieten van een macchiato of café late. Allerlei soorten koffie die gemaakt kunnen worden met een espresso machine. Welke koffie drinkt? Denk er goed over na of mensen in uw omgeving ook koffie drinken en liever andere koffie drinken dan u. Mocht dit zo zijn kunt u waarschijnlijk het beste kiezen voor een semiautomatische Jura of Delonghi.

Hebt u genoeg plaats voor een Jura, Delonghi of kunt u beter gaan voor een Senseo?

Espresso apparaten verschillen enorm qua functionaliteiten. Des te meer functionaliteiten u heeft des te groter de machine worden. Daarom is het belangrijk te kijken naar dep laats u heeft voor het plaatsen van de machine. Mocht u maar een kleine oppervlakte hebben kunt u beter gaan voor een Philips Senseo die beschikt over talloze functionaliteiten maar niet zoveel plaats inneemt als een Jura.

Zet u veel koffie of wonen er veel mensen thuis?

Het aantal mensen in uw omgeving bepaald mede de keuze machine. Bent u met meer dan 3 mensen thuis is het verstandiger om voor een Volautomatisch Jura, Delonghi, Krups of Bosch te gaan. De investering is wel is waar duurder dan bijvoorbeeld de kleinere Philips Senseo. Maar op langer termijn zal dit zich terugbetalen. Senseo machines zijn duurder op langer termijn vanwege de pads die gekocht moeten worden.

Hoeveel gaat het u kosten?

Laten we niet vergeten dat de prijs van een koffieapparaat een grote rol speelt bij het kiezen van het espresso apparaat. Laat uw budget het toe een Jura of Delonghi te kopen of kunt u beter gaan voor de relatief goedkope Philips Senseo?

Vergelijk espresso machines en koop er een online

Neem de bovenstaande punten mee bij het kopen van een espresso machine en vergelijk al de machines goed met elkaar. Bekijk of de machine die u wilt 'echt' nodig is en het is belangrijk om rekening te houden met uw omgeving. Hebt u wel plaats voor een grote machine of moet u een aparte tafel ervoor aanschaffen en wat gaat een espressomachine u kosten op langere termijn? Allemaal punten waarmee u rekening moet houden.

Alle top merken
Grote collectie koffie
Zowel koffie als machines

Merken espressomachines

Hebt u al een kijk genomen op het internet dan weet u dat het aanbod gigantisch is. Talloze koffie apparaten fabri

Koffiebekers

Goedkope Koffiebekers.nl is leverancier van kartonnen koffiebekers.
 

Soorten epresso apparaten

Zoals u wellicht vernomen hebt als u hebt gekeken naar het  gigantische aanbod aan espressomachines op het in