Koffiebekers

Geplaatst op: 04-06-2013
Goedkope Koffiebekers.nl is leverancier van kartonnen koffiebekers.
 
Kartonnen koffiebekers worden steeds meer gebruikt door organisaties, niet alleen omdat de koffiebekers veel duurzamer zijn dan plastic koffiebekers en mokken, maar ook omdat in veel gevallen de kartonnen koffiebekers voordeliger zijn.
 
Bij Goedkope Koffiebekers.nl is het mogelijk om standaard koffiebekers te bestellen uit ruime voorraad. De koffiebekers hebben alle formaten en kunnen binnen 24 uur geleverd worden. Wij geven als enige organisatie volledige garantie dat onze koffiebekers niet lekken. Mocht dit wel plaatsvinden, dan krijgt u kosteloos nieuwe extra dozen.
 
Koffiebekers bedrukken is daarnaast een goede mogelijkheid bij ons. Koffiebekers worden steeds vaker bedrukt met een eigen ontwerp. Niet alleen als reclame-medium, maar ook als intern communicatiemiddel voor klanten, medewerkers of bezoekers. Goedkope Koffiebekers.nl garandeert dat de allerbeste prijs voor uw organisatie wordt geboden, daarnaast is het mogelijk om koffiebekers in meerdere leveringen toe te sturen, zodat uw opslag beperkt blijft.
 
Voor meer informatie, of een vrijblijvend prijsoverzicht, bezoek de site: Goedkope Koffiebekers.nl of bel naar: 050-7200447
Alle top merken
Grote collectie koffie
Zowel koffie als machines

Aankoopbegeleiding

Bent u van plan een espresso apparaat te kopen? Hieronder vindt u de stappen die u moet nemen en de punten waar u

Espresso machines vergelijken

Houdt u erg van espresso koffie? Dan is het natuurlijk fijn om een espresso machine thuis te hebben staan. Van dez

Merken espressomachines

Hebt u al een kijk genomen op het internet dan weet u dat het aanbod gigantisch is. Talloze koffie apparaten fabri