Merken espressomachines

Geplaatst op: 20-12-2012

Hebt u al een kijk genomen op het internet dan weet u dat het aanbod gigantisch is. Talloze koffie apparaten fabrikanten beschikken over diepe assortimenten wat het voor u moeilijk maakt de juiste keuze te maken. Welke koffiedranken wilt u kunnen maken en gaat u voor volautomatisch of semiautomatisch? Keuzes die uiteindelijk bepalen wat voor espresso u gaat zetten. Begin eerst bij het kiezen van een fabrikant. Vergelijk de verschillende fabrikanten met elkaar wat betreft onderhoud, garantie, prijs en het gebruikte materiaal.

Bosch

Bosch is wereldwijd een gigantisch bedrijf wat zich richt op het aanbieden van haast alles in de non-food sector. Bosch richt zich met name op de klusser maar heeft ook een divers aanbod aan koffieapparaten. Als u bekend bent met merk Bosch en hun kwalitatieve apparatuur dan kunt u verwachten dat Bosch ook geweldige koffieapparaten neer heeft gezet. De volautomatische apparaten van Bosch beschikken over het maken van cappuccino, externe melk reservoirs en bieden de mogelijkheid tot het zetten van thee in één minuut. Bosch biedt geavanceerde machines met de kwaliteit die we gewend zijn van het merk.

DeLonghi

Naast de kwaliteit van het materiaal, het aantal functionaliteiten en de uiteindelijke koffie weet DeLonghi ook zijn design te maken tot een kunstwerk. Strakke designs maken de koffiemachine tot machines die passen in uw omgeving en geven u meer dan alleen maar overheerlijke koffie. Delonghi bestaat al jaren lang en biedt een zeer breed en diep assortiment als het gaat om volautomatische en semiautomatische espresso apparaten.

Gaggia

Zet de meest overheerlijke koffie met machines van Gaggia, dit is een espresso machine fabrikant die al jaren de meest geavanceerde apparaten maakt.  Wilt u meer adn alleen een overheerlijke kop koffie zetten? Dan bent u met machines van Gaggia aan het juiste adres. Volautomatisch apparaten die ook nog eens beschikken over strakke designs.

Alle top merken
Grote collectie koffie
Zowel koffie als machines

Espresso machines vergelijken

Houdt u erg van espresso koffie? Dan is het natuurlijk fijn om een espresso machine thuis te hebben staan. Van dez

Koffiebonen

Het hebben van een goede espresso machine dat is één maar het zetten van een overheerlijke espresso

Aankoopbegeleiding

Bent u van plan een espresso apparaat te kopen? Hieronder vindt u de stappen die u moet nemen en de punten waar u