Besparen op espresso

Wist u dat u flink geld kunt besparen bij de aankoop van espresso en espressomachines? Nee? Lees dan vooral verder, want u hoeft nooit meer te veel te betalen voor uw koffiebonen of espressomachine. Er zijn namelijk meerdere manieren om hier korting op te ontvangen, en het is tevens mogelijk om deze kortingsmogelijkheden te combineren voor de ultieme laagste prijs. Bent u benieuwd hoe dat mogelijk is?

Vergelijken

Allereerst is het mogelijk om machines en koffiebonen te vergelijken. Natuurlijk ook op het gebied van respectievelijk specificaties en smaak, maar wij doelen voornamelijk op het vergelijken van de prijs. Een gelijksoortig apparaat kan namelijk bij de ene shop behoorlijk veel duurder of goedkoper zijn dan in de andere shop. Het is dus absoluut de moeite waard om uw gewenste koffiemachine of espressobonen even in een vergelijker te zetten. Daar komt dan vanzelf de goedkoopste aanbieder uitgerold. Eenvoudiger kan niet.

Kortingscodes

Zodra u de voordeligste aanbieder heeft gevonden, kunt u op zoek naar kortingscodes. Nagenoeg élke shop biedt de mogelijkheid om een kortingscode in te voeren. Dit kan nog eens een extra paar procent van het totaalbedrag afhalen, waardoor u dus nóg goedkoper uit bent.

Cashback

Tenslotte is er cashback. Het cashback principe werkt als volgt: u gaat naar de door u gekozen shop via een speciale link. Deze link staat gekoppeld aan uw account op een cashbackwebsite. Wanneer u de betaling verder zoals gebruikelijk afrondt, dan krijgt u na afloop een percentage van uw aankoopbedrag teruggestort op uw cashback account. Resultaat: nóg meer korting.

Dat is dus drie keer korting op één artikel! U kunt espressomachines en espressobonen zodoende zeer voordelig kopen. Er zijn websites die de bovenstaande drie kortingsmogelijkheden combineren, zodat u niet het hele wereldwijde web hoeft af te zoeken. Een voorbeeld hiervan is EerstJames. 

Alle top merken
Grote collectie koffie
Zowel koffie als machines

Soorten epresso apparaten

Zoals u wellicht vernomen hebt als u hebt gekeken naar het  gigantische aanbod aan espressomachines op het in

Merken espressomachines

Hebt u al een kijk genomen op het internet dan weet u dat het aanbod gigantisch is. Talloze koffie apparaten fabri

Aankoopbegeleiding

Bent u van plan een espresso apparaat te kopen? Hieronder vindt u de stappen die u moet nemen en de punten waar u